dilluns, 22 d’agost del 2016

Kawasaki SX-R 2017

Avui m'ateix acabo de enterar-me mitjançant un video "teaser" de la nova existència de un nou model de jet ski de la marca Kawasaki. Serà la evolució del SXR 800, però aquest model del 2017 sortirà amb un motor de 4 temps, més potent (que l'anterior model se suposa), i per descomptat dissenyat per a curses.

A continuació us deixo unes imatges del video oficial, que tira de hisòria de kawasaki en el món del jetski per acabar-nos ensenyant mig d'amagat algunes de les formes (més agressives) del nou model que segons aquest video, sortiria al mercat al Octubre d'aquest mateix 2016!




Tot i això, el que més em crida la atenció són aquests dos "forats" del chinpad, que no sé si són càmeres, sensors, o simplement leds... en qualsevol cas té pinta de electrònic i per tant de delicat al igual que tot el motor 4 temps.


La bona notícia és que sembla que serà un bon pepino ideal per còrrer curses i que per fi es podrà matricular de nou un jet ski de conducció d'empeus ja que la normativa espanyola no permet matricular motors nàutics de 2 temps.