diumenge, 12 de juny del 2016

Deltebre 2016 (3n)

Gran dia de carreres amb els millors pilots de F4 al completo! El Jairo va dominar les tres mànigues, però entre el Nicolas i jo vem tenir una bona disputa per la 2a posició, sent al final per ell tot i que tampoc em preocupava molt ja que no puntua en el campionat de F4, així doncs, un tercer en clau de podi però un segon a nivell de punts que sempre ajuda!

La mar va estar remoguda i el tram paralel a la costa amb les onades de costat i poc calat va ser decisiu. També vaig patir molt la segona màniga, en la que se'm va agarrotar el braç i era incapaç de controlar el gas, dificultant molt la navegació i amb molt risc a alguna caiguda tonta amb la conseqüent pèrdua de temps i posicions. 




Però no va acabar aqui la cosa, i es que el Cesc va portar festival de RadioControls, i vem estar fent correr un inferno 1:8 i un kart també de gasolina molt wapo. La veritat és que vem fer una mica d'espectacle i la gent es parava a mirar com gambaven els cotxets.

Lo millor però, el xiringuito en el que vem dinar i sopar! S'hi estava tant bé que hi vem passar tota la tarda. Hi tornarem l'any vinent!