dimarts, 22 de setembre del 2015

Amposta 2015 (4rt)

El passat dissabte 18 de  Setembre es va disputar la 4a prova puntuable per al campionat català de Jet-ski. Per motius personals no vaig poder participar en la cursa anterior de Deltebre, així que anava amb ganes de poder escurçar diferències amb els principals rivals.

L'èxit de participació a la categoria F4 va fer que no capiguéssim els 12 pilots participants en la rampa de sortida i per tant  la direcció de cursa va obtar per fer una sortida llançada, la qual va ser molt espectacular per al públic, però  també va generar algun problema als pilots, ja que en la primera màniga la embarcació que donava la sortida  anava massa ràpida, la segona va generar molta estela... i finalment a la tercera ja tots els pilots vem aconseguir sortir alineats i sense cap perjudici.


El circuit estava molt compensat, amb zones bastant revirades, una recta amb desdoblament per avançar, i un parell de "curvons" no excessivament grans.

Els kawas van dominar en aigua plana, tant per la velocitat punta com pel propi ritme dels pilots davanters. Jo vaig començar les mànigues sense fer grans sortides, però amb un ritme constant que permetés fer les tres mànigues, i sobretot sense pendre riscos innecessaris.

El meu Yamahita va ser l'únic que es va poder colar enmig dels sis kawas participants, quedant 4rt (fora del podi per poc), però molt content ja que l'objectiu era sumar punts pel campionat. Després d'aquesta cursa sóc tercer amb opcions de lluitar per la segona posició, lluita que tindré amb el Marc Orta (pilot també de Yamaha) la propera i darrera cursa a l'Ampolla el pròxim cap de setmana. El campionat està bastant clar que se'l emportarà el pilot de Kawasaki Alex Muñoz.



La resta de Yamahas del JET WORLD TEAM també van fer un gran paper, i més quan instants abans de començar la cursa alguns havien de inistalar els carburadors al jet!!!