dimecres, 4 de maig de 2016

Empuriabrava 2016 (3r)

Empuriabrava un any més ha innagurat el Campionat Català de jet-ski. Com a primera prova del calendari sempre està més exposada a les inclemències del temps, l'any passat amb un fort onatge i enguany amb pluja vent i fred (per contra l'aigua estava bastant calmada).

La Federació Catalana de Motonàutica ens va preparar un circuit bastant gran, amb desdoblament de recorregut de dues boies, sortida amb dos traçades pre-escollides i amb boia "joker", amb el que donava moltes alternatives estratègiques per permetre fer avançaments.

Una cursa que la plantejava com acabar en TOP-5 degut a que corria amb un Superjet 700cc de sèrie, de la que en vaig sortir amb una 3a posició per darrera d'un kawa 800cc, i un superjet 760cc, quedant per davant de dos altres kawasakis i un bon grapat de yamahas que corrien també (alguns d'ells per primer cop) a la categoria F4.
El resultat però molt millor de com va començar la cursa, ja que a la primera màniga vaig caure en els primers compassos, quedant últim i fent un gran esforç per remuntar fins a la 3a posició, que finalment no va ser tal ja que em van descomptar una volta per saltar-me una boia (involuntariament).

La segona màniga va ser més regular, tot i fer una mala sortida, vaig manterir-me en una bona posició, i la tercera sortida vaig aconseguir fer més de mitja màniga segon fins que el company del JETWORLD team, Marc Orta, em va avançar després de baixar el ritme per problemes de fred a la mà (era incapaç de prèmer i mantenir l'accelerador de forma constant)

El resultat un podi molt renyit (empatat a punts amb un altre pilot) però amb bones sensacions de cara pròximes curses, que espero poder fer ja sí amb el meu jet.


Per acabar no podia faltar dinar a "los pollos" i volteta pels canals de Empuriabrava.