diumenge, 12 de gener de 2014

Suunto Ambit2

Tinc nou gadget! Rellotge amb GPS, pulsòmetre (ritme cardíac mitjançant una corretja que va al pit), brújola, altímetre i baròmetre (per mesurar tant la altitud com la pressió sota l’aigua, mitjançant el qual es pot obtenir la profunditat) com a característiques técniques principals. Ah! I lo millor de tot... també dóna la hora!  El model en concret és el SUUNTO AMBIT 2, d’una de les millors marques en aquest tipus de dispositius (millor que Garmin), i és el model suficient per a tenir una pantalla matricial, amb GPS i que permeti desfer la ruta (per quan et perds a la muntanya):


A més de les característiques tècniques, la component “software” també és molt destacable! Per una banda la del propi rellotge, ja que permet incorporar “apps” (aplicacions), que són pantalles adicionals o càlculs adicionals que pots afegir dins les teves rutines, com ara (una de les més populars) quantes cerveses pots arribar a beure per compensar o recuperar l’esforç realitzat. Altres apps dónen càlculs de pes o massa corporal que has perdut en funció de les kcalories cremades (en funció del ritme cardíac i dades de altura i pes)... 

Mitjançant la pàgina web propia, pots compartir els teus entrenaments i configurar el dispositiu. És senzill i al mateix temps ideal per tal que el rellotge s’adapti a les necessitats de cadascú. Jo m’he creat ja modes d’esport adhoc als que practico, optimitzant la bateria (ja que per exemple, quan dius que inicies una activitat de submarinisme no activar el GPS), o cofigurar el la freqüència de punts GPS a guardar per a fer el track en funció de la precisió i necessitats (per anar en moto per la muntanya millor un punt cada segon i per anar a caminar millor un punt cada 10segons)